U wilt optimaal genieten van het zonnige weer in uw eigen achtertuin gedurende de zomer. Dat komt goed uit, want wij bieden de perfecte oplossing: het plaatsen van zwembaden. 

Bij Renovall luisteren we naar uw specifieke wensen met betrekking tot de grootte, diepte, indeling en verschillende afwerkingsmogelijkheden van het zwembad. Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw voorkeuren, gaan we aan de slag om het te realiseren. 

Bouwkundig gemetst

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de constructie van bouwkundige zwembaden met een liner en we streven ernaar om altijd en overal aan uw behoeften te voldoen. Het gebruik van beton als bouwmateriaal voor zwembaden heeft verschillende voordelen, met name op het gebied van duurzaamheid. In vergelijking met andere materialen die worden gebruikt voor zwembadbouw, biedt beton een langere levensduur. Het materiaal slijt veel trager en is aanzienlijk sterker dan alternatieve bouwmaterialen.

Een van de handige aspecten van ons bedrijf is dat u altijd één aanspreekpunt heeft. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van alle werkzaamheden, van begin tot eind. Dit betekent dat we zorgen voor de volledige afwerking van uw zwembad, inclusief de betegeling rondom, verwarming, verlichting, poolhouse en zelfs een zwembadrolluik. Door dit allesomvattende dienstenaanbod kunt u rekenen op een gestroomlijnd proces en een probleemloze coördinatie, waarbij u slechts met één partij hoeft te communiceren.