Nieuwbouw of renovatie

Voor nieuwbouwprojecten kunnen we vanaf het begin met u samenwerken om een elektrisch plan op te stellen dat volledig voldoet aan uw behoeften en wensen. 

We denken mee over de optimale plaatsing van stopcontacten, schakelaars en verlichting, zodat uw nieuwe woning perfect is afgestemd op uw levensstijl. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

Bij renovaties begrijpen we dat elke woning uniek is en speciale aandacht vereist. Of het nu gaat om het vervangen van verouderde bedrading, het upgraden van uw zekeringkast, of het installeren van nieuwe elektrische apparaten, wij zorgen ervoor dat uw renovatieproject soepel verloopt. Onze experts zijn bekend met de specifieke uitdagingen van renovaties en passen hun aanpak aan om ervoor te zorgen dat uw elektrische installaties veilig en up-to-date zijn.

Bij Renovall hechten we veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Onze elektriciens zijn goed opgeleid en op de hoogte van de nieuwste normen en voorschriften op het gebied van elektriciteit. We zorgen ervoor dat al onze werkzaamheden voldoen aan de geldende regelgeving en dat uw elektrische installaties betrouwbaar en duurzaam zijn.