Als er één type werkzaamheden is waarbij nauwkeurigheid en zorgvuldigheid van het grootste belang zijn om toekomstige problemen te voorkomen, dan zijn het wel dakwerken. In Boechout kunt u vertrouwen op de professionele diensten van Renovall voor deze cruciale taken.

U kunt op ons rekenen om uw dakwerkproject met uiterste zorg en professionaliteit aan te pakken, zodat u langdurige gemoedsrust en bescherming voor uw woning heeft. 

Nieuwbouw en renovatie

Of u nu een nieuwbouwproject plant of een bestaande woning wilt renoveren, wij staan paraat om in actie te komen. Bij Renovall luisteren we naar uw wensen en ideeën, en bekijken we zorgvuldig de mogelijkheden om uw droomproject te realiseren. Vanaf het allereerste begin tot de laatste afwerking nemen wij de volledige verantwoordelijkheid.

Wanneer het aankomt op dakwerken, zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering. Onze expertise strekt zich uit van het dakgebinte tot de dakbedekking. Ongeacht het type dak dat u wenst, of het nu gaat om platte daken, leien daken, of platte daken met EPDM, wij hebben de ervaring en kennis om deze te plaatsen of te renoveren. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan elk detail van het dakwerk, zodat u kunt genieten van een duurzaam en betrouwbaar dak boven uw hoofd. 

Herstellingen

Bij Renovall gaan onze diensten verder dan alleen het plaatsen en renoveren van daken. Wij hebben ook uitgebreide expertise in het plaatsen en herstellen van verschillende elementen die essentieel zijn voor een goed functionerend dak en een comfortabele leefomgeving.

Als u op zoek bent naar het installeren van Velux-ramen of lichtkoepels om natuurlijk licht binnen te laten en de ventilatie te verbeteren, kunt u rekenen op onze professionele aanpak. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing, waarbij we rekening houden met de beste positionering en isolatie, zodat u optimaal kunt genieten van de voordelen die deze elementen bieden.

Daarnaast nemen we ook de afwatering en dakgoten serieus. Een goed functionerend afwateringssysteem is van cruciaal belang om waterlekken en schade aan uw dak en woning te voorkomen. Onze deskundige vakmensen zorgen voor de juiste installatie en het onderhoud van afvoerpijpen, regenwaterafvoeren en dakgoten, zodat het regenwater efficiënt wordt afgevoerd en uw dak beschermd blijft tegen vochtproblemen.