Als u een passie heeft voor bouwen en nog op zoek bent naar een betrouwbare aannemer voor allerlei bouwwerken in Boechout en omgeving, dan bent u bij Renovall absoluut aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van projecten in elke gewenste bouwstijl, of het nu gaat om een klassiek ontwerp of een moderne uitstraling. 

Van grondwerken tot dak

We hechten veel waarde aan uw wensen en luisteren we graag naar uw ideeën of bekijken we de plannen die uw architect heeft opgesteld. Zodra alles duidelijk is, gaan we aan de slag. We nemen de volledige ruwbouw van uw woning op ons, vanaf de grondwerken tot aan het dak. Dit doen we met deskundigheid en ervaring, zodat u verzekerd bent van hoogwaardig vakmanschap. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het optrekken van bijgebouwen, zoals garages of tuinmuurtjes.

Als u al een bestaande woning heeft die grondige renovatie nodig heeft, kunt u dit probleemloos aan ons overlaten. We zijn experts in zowel gedeeltelijke als totale renovaties van woningen. Of het nu gaat om het renoveren van uw gevel, het vernieuwen van uw dak of het aanpakken van uw oprit, u kunt erop vertrouwen dat uw project in veilige handen is bij ons. We staan garant voor kwaliteit en zorgen ervoor dat elk aspect van uw renovatie zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Ook kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen, badkamerrenovaties, poulhouses, zwembaden en algemene elektriciteitswerken.